| LEAntropisk

Hama to the rescue

Jeg er så absolut fan af Apple-produkter, men jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor de altid skal lave så elendige ledninger.
Her hjemme sker det her hver gang:

ødelagt ledning7

 

Som det ses, har jeg forsøgt at rette op på det, ved at vikle tape omkring, hvilket ikke hjalp ret meget. I min hama-forelskelse, har jeg set flere putte hama-perler på headsets og det fik mig så til at tænke, at man også kunne gøre det på disse dumme ledninger, for at stabilisere så den ikke bøjer og revner.

 

ledning med perler

Det var super nemt, tog ikke lang tid at lave og det ser ud til at fungere (7-9-13).

Det eneste man skal bruge er:
-Hama-perler
-Hobbykniv
-Skærebræt
-Ledning

Jeg har valgt kun at sætte ni i hver ende, da problemet som regel kun opstår i enderne. Har man tid, overskud og perler nok, kan man jo sagtens pynte hele ledningen.

Man skærer perlen op, folder den om ledningen og gentager til man ikke har flere perler. Nemt. Dog skal man være lidt opmærksom på, at man ikke åbner perlen for meget, når den skal sættes om ledningen, for så kan den godt sprække.

sammensat

5

Ud over at det, forhåbentligt, skåner den sølle ledning, kan det også hjælpe med at holde styr på ledningerne hvis man som os, har flere ens. Så skal man ikke længere slås om den dårlige ledning, fordi man kan kende dem på farverne ;)

alle tre 1

Har du lavet noget skægt med hama?

/Lea

Comments

  1. Sikke en fin idé, det er da også noget mere festligt :D

    - Anne

Speak Your Mind

*